BESTELLING EN LEVERING

RESTOPET KVV honden- & kattenvoer

Bestellen van onze KVV honden- en kattenvoer is EENVOUDIG en de levering SUPERSNEL. De levering gaat door van maandag tot en met donderdag. Het is belangrijk dat je onze box persoonlijk in ontvangst neemt vermits alles vers en diepgevroren is. Wij voegen de juiste hoeveelheid droogijs toe in jouw box zodat de voeding tijdens het transport bevroren blijft. Probeer de kant-en-klare voeding zo snel mogelijk in de vriezer te steken om de koudeketen niet te verbreken.

Onze transportpartner verstuurt een TRACKING bericht met de bezorgtijd naar het door jou opgegeven adres. Indien de persoonlijke levering van de menu’s op het door jou opgegeven leveringsadres onmogelijk is, dan wordt aan de levering voldaan bij een buur of voor de deur van de woning. Levering op deze wijze gebeurt volledig op risico van de klant en RESTOPET® is niet verantwoordelijk voor het  bederven of verdwijnen van producten.

Wat als mijn bestelling verkeerd is?

Sorry voor het ongemak! Indien wij jou het foute pakket hebben opgestuurd dan vergoeden wij de kosten volledig terug.

Waar leveren we?

We maken honden en katten gelukkig overal in België en Nederland.

Wanneer leveren we?

Wij bezorgen van maandag tot en met donderdag. Voor 17u besteld is de volgende dag in huis. Gratis levering vanaf € 100.

Hoe weet ik wanneer mijn pakje komt?

Je krijgt een notificatie e-mail met een trackingnummer.

Let op!

Het is belangrijk dat er iemand thuis is om de inhoud van de foodbox in ontvangst te nemen en onmiddellijk in het vriesvak te plaatsen.
Laat ons weten indien je niet thuis kunt zijn en we leveren je RESTOPET® bij je favoriete buur. Indien Fresh Delivery voor jou niet mogelijk is, kan je dit aangeven bij “notities”. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op en leveren op een overeengekomen moment.

Garantie

Mocht er tijdens de levering iets mis zijn gegaan, of heb je vragen omtrent de levering, stuur dan een e-mail naar info@restopet.com. Het is van belang dat je ons op de eerste of tweede afleverdag op de hoogte stelt indien er een probleem is. Meld je een probleem tijdig, dan wordt een passende oplossing gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties