Vijf redenen om voor Restopet te kiezen

De liefde voor je kat of hond is onvoorwaardelijk. Deugenieterij en kattenkwaad zijn snel vergeten wanneer die liefdevolle ogen je aankijken. Woof, we’re hooked en we kunnen simpelweg niet zwijgen over de ‘fratsen’ die de lieve kapoenen uitsteken. Dus ja, alleen het beste is goed genoeg. De burgers van Restopet zijn dan ook speciaal ontwikkeld om onze schatten een zo gezond en energiek mogelijk leven te kunnen geven. We geven je vijf goede redenen om voor de honden- en kattenvoeding van Restopet te kiezen.

1 – Verse en natuurlijk ingrediënten

Restopet gaat ver voor vers. De recepten zijn nauwkeurig samengesteld in functie van de gezondheid van honden en katten. Geen enkel ingrediënt is toevallig in onze dierenvoeding beland. Ze zijn specifiek uitgekozen om ervoor te zorgen dat de burgers de nodige voedingswaarden en vitamines bevatten. Zo kunnen honden en katten spelen, leven en groeien vol energie.

Restopet burgers bevatten geen granen, botten, kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen. Een pure keuken is belangrijk voor onze gezondheid én die van onze kleine schatten. Het vlees en de groenten komen uit boerderijen in België en Frankrijk, de vis uit Alaska, Noorwegen en de Grote Oceaan – en die zijn we nog nét niet zelf gaan vangen.

2 – Ongelofelijk veel gezondheidsvoordelen

Al die gezonde en natuurlijke ingrediënten hebben een direct effect op de gezondheid van katten en honden. Aan alle fiere viervoeters: show maar eens goed met die gloednieuwe glanzende vacht en blinkende tanden! Naast uiterlijke kenmerken zijn er ook heel wat gezondheidsvoordelen die je niet onmiddellijk ziet. Denk aan een verbeterde spijsvertering, sterker immuunsysteem en goede darmflora. Daarbovenop krijgen onze lieverds meer energie. Lang leve onze gezonde honden en knappe katten!

3 – Aan huis geleverd wanneer het jou past

Restopet denkt ook aan alle drukbezette baasjes. Je hoeft dan ook niet meer naar de winkel te lopen voor honden- of katteneten: bestellen kan via enkele klikken op de webshop. Het bezorgmoment kies je bovendien zélf. Het is wel belangrijk dat je thuis bent aangezien de Restopet zakken diepgevroren aankomen. Wacht dus niet te lang om ze terug in te vriezen. De burgertjes die je aan je hond of kat wil geven, ontdooi je best een een paar uur op voorhand. Ps: liever toch naar de winkel? Ga dan langs bij één van de verkooppunten.

4 – Kant en klaar, snel in het bakje

Restopet is super gemakkelijk voor baasjes die de beste voeding willen geven aan hun huisdier, maar er niet veel tijd voor hebben. Je hoeft niet zelf achter de kookpotten te kruipen – dat doen wij wel. Het enige wat jij nog moet doen, is je burgertje ontdooien en genieten van je liefste viervoeter die vol smaak smult van zijn gezonde maaltijd. Niet te gulzig, hé!

5 – Optimaal vitaminebehoud

Waarom onze burgertjes ingevroren zijn, vraag je? Simpel! Op die manier zijn we er zeker van dat de meeste vitaminen bewaard blijven. We maken onze burgers met verse ingrediënten en vriezen het onmiddellijk in. Niets van de gezonde voedingswaarden gaat verloren. Aangezien transport van vriesgevroren voeding snel en via koelwagens moet verlopen, bestel je Restopet burgers d.m.v. een abonnement op maat van je hond of kat. Uit onze ervaring is dat binnen de kortste keren op. De snoepers…