ONS TEAM

Natuurlijk hoge kwaliteit

Over Restopet

We zijn een familiebedrijf met een grote interesse in dierenwelzijn en met liefde voor honden in het bijzonder. Vanuit deze passie ontwikkelden wij een nieuw concept met enkel gezonde en duurzame voeding voor honden en katten. Na een lange ontwikkel- en testfase kwam als eerste onze vers gevroren hamburger op de markt in een assortiment met 4 verschillende smaken. Na het succes van deze burgers werd enige tijd later het concept uitgebreid met vers gestoomde worsten en als laatste voegden wij hier koudgeperste brokken in 6 verschillende smaken aan toe. Hiermee is Restopet uw totaal leverancier voor elk gewenste type honden- en kattenvoeding.

Restopet streeft ernaar met behulp van experts in petfood een vooruitstrevende rol te vervullen in het aanbieden van hoogwaardige- en duurzame diervoeders.

Alleen de allerbeste grondstoffen

Al ons honden- en kattenvoer wordt samengesteld uit een strenge selectie van de beste grondstoffen. Zo leveren wij constant een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ieder product heeft zijn eigen specifieke samenstelling, zo zorgen we dat het perfect aansluit op de behoeftes van uw huisdier. Mensen willen voor hun trouwe viervoeter maar 1 kwaliteit, de beste kwaliteit. Net als wij.

Natuurlijk hoge kwaliteit

Over Restopet

We zijn een familiebedrijf met een grote interesse in dierenwelzijn en met liefde voor honden in het bijzonder. Vanuit deze passie ontwikkelden wij een nieuw concept met enkel gezonde en duurzame voeding voor honden en katten. Na een lange ontwikkel- en testfase kwam als eerste onze vers gevroren hamburger op de markt in een assortiment met 4 verschillende smaken.

Na het succes van deze burgers werd enige tijd later het concept uitgebreid met vers gestoomde worsten en als laatste voegden wij hier koudgeperste brokken in 6 verschillende smaken aan toe. Hiermee is Restopet uw totaal leverancier voor elk gewenste type honden- en kattenvoeding.

Restopet streeft ernaar met behulp van experts in petfood een vooruitstrevende rol te vervullen in het aanbieden van hoogwaardige- en duurzame diervoeders.

Alleen de allerbeste grondstoffen

Al ons honden- en kattenvoer wordt samengesteld uit een strenge selectie van de beste grondstoffen. Zo leveren wij constant een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ieder product heeft zijn eigen specifieke samenstelling, zo zorgen we dat het perfect aansluit op de behoeftes van uw huisdier.

Mensen willen voor hun trouwe viervoeter maar 1 kwaliteit, de beste kwaliteit. Net als wij.

floki

FLOKI

Smaakexpert

Floki is de bestaansreden van RESTOPET. Hij is onze eerste en trouwste klant. Al onze voeding is door hem geproefd én goedgekeurd!

tanja_restopet

TANJA

Oprichter

Tanja is bedenker en oprichter van RESTOPET. Met liefde voor Floki als grootste drijfveer bedacht ze gezonde en lekkere recepten voor katten en honden.